Brick 22 

Brick Award 22 inscrieri 3

 S-a dat startul concursul international de arhitectura Brick Award 22 iar inscrierile sunt deschise pana pe data de 8 aprilie 2021.

Link-ul pentru inscrieri este urmatorul -> . In cazul in care eventualii participanti au nevoie de suport, le puteti da datele mele de contact pentru a ii ghida prin procesul de inscriere.

In documentul .pdf atasat poti gasi mai multe informatii si detalii despre editia Brick Award 22.

Pe scurt, la aceasta editie a concursului pot participa arhitecti, critici internationali de arhitectura sau jurnalisti.

Premiile vor fi acordate astfel: 7.000 de euro pentru castigatorul marelui premiu (implicit castigatorul categoriei) si cate 5.000 de euro pentru fiecare din cei 4 castigatori ai categoriilor ramase.

Dupa finalizarea campaniei de inscriere desfasurata in toate tarile, vor fi selectate cele 50 de proiecte care vor aparea in catalogul Brick 22 si din care se vor desemna castigatorii editiei.

Similar ca in anii trecuti, categoriile de concurs sunt:

 

 

  1. Rezidential unifamilial (Feeling at home) – locuinte unifamiliale, mici proiecte de locuinte de inalta calitate arhitecturala care ofera spatii de locuit confortabile, sanatoase si durabile;
  2. Rezidential multifamilial (Living together) – locuinte multifamiliale, solutii rezidentiale inovatoare, luand in considerare tendintele si provocarile urbanizarii, cum ar fi lipsa spatiului, provocarile sociale si noile concepte de locuire;
  3. Cladiri publice (Working together) - spatii de birouri, cladiri comerciale care ofera confort, estetica si functionalitate, birouri si cladiri industriale;
  4. Cladiri publice cu scop educativ, cultural, pentru sanatate sau proiecte de infrastructura (Sharing public spaces) - cladiri publice care ofera confort, estetica si functionalitate centrelor de educatie, cultura si asistenta medicala, spatiilor publice si proiectelor de infrastructura;
  5. Solutii speciale (Building outside the box) - punerea in opera a unor concept arhitecturale prin care se urmareste modalitatea inovativa de integrare a produselor ceramice, utilizarea noilor tehnologii in constructie, zidaria speciala, utilizarea produselor ceramice personalizate si ornamentarea.

Va las mai jos cateva link-uri de unde va puteti inspira ca si continut pentru asset-urile voastre digitale.

Rugamintea noastra este ca ulterior, sa ne trimiti si noua link-urile pentru articolele si postarile facute de voi

 

Pentru intrebari suplimentare va stau cu drag la dispozitie.

Cu respect/Kind regards,

Mircea Ungureanu

Sales Technical Consultant

 

Wienerberger SRL

013696 Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, 42-44 

Baneasa Business & Technology Park, Corp A1, et. 1

Mobile: +40 790 675 547

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.wienerberger.ro

 

 

 

 

 

share on