Anunțuri angajare

Arhitect Radu BIG

  • Noi suntem pe piața de proiectare în construcții de 11 ani și avem sute de proiecte pe tot cuprinsul țării, duse la bun sfârșit cu care ne mândrim.

    Este o ocazie unică și interesantă, iar dacă vrei să fii apreciat, vrei să inspiri și să fii inspirat la locul de muncă, haide la o cafea să povestim.

    Dacă vrei să fii apreciat, vrei să inspiri și să fii inspirat la locul de muncă, trimite-ne un CV pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar noi te chemăm la o cafea să povestim. Adu cu tine un portofoliu de proiecte executate pentru că noi suntem hotărâți să facem echipa cu vizionarii, pasionații și cei cu atitudine proactivă.

  • Tel:0766.620.681
  • vezi fișa postului

Fundația Biserici Fortificate a Bisericii Evanghelice C.A. din Romania este interesată să angajeze un arhitect junior, pe durată determinată  - publicat 16 ianuarie 2020

  • Persoanele interesate sunt rugate sa trimită un CV, o scrisoare de motivație și un portofoliu de lucrări la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 20.02.2020.
  • descarcă fișa postului - ARHITECT JUNIOR – CONSERVARE/RESTAURARE MONUMENTE ISTORICE

Biroul de proiectare Mika Design Studio din Tg. Mureș - publicat 01 noiembrie 2019

  • angajează arhitect stagiar!

 

Căutăm o persoană dinamică, flexibilă care să se adapteze într-un mic birou de arhitectură. Preferabil, dorim ca noul nostru coleg să lucreze cu seriozitate, punctualitate și precizie.

Avantaje la operarea în programele:

    - Archicad

    - Word

    - Excell

    - Photoshop

    - după caz Lumion

Mai multe informații la nr. de telefon: 0746 782 473

Așteptăm CV-urile și portofoliul pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30.11.2019