Conferința URBAN-ÎNCERC

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 9 aprilie 2020 la sediul din Bucuresti cea de-a XVII-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema "Traditie si inovare in urbanism, arhitectura si constructii".
Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul [C17_Invit_RO1.pdf].

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 27 martie 2020 la:

https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform

si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 13 martie 2020 rezumatul si lucrarea integrala la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
Lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 3 aprilie 2020 la aceeasi adresa sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 13 martie 2020 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si persoanele care s-au inregistrat in timp util vor avea acces. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 3 aprilie 2020, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).


Comitetul de organizare (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)