Pentru a contribui la o cât mai consistentă și folositoare prevenție a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de minimiza riscul de contactare a acestuia atât de către dumneavoastră cât și de către echipa OAR, vă transmitem că evenimentul programat în data de 21-22 martie 2020, cursul DPC „Întocmirea antemăsurătorilor, devizului general și devizelor de construcții”, se amână. Data reorganizării cursului se va comunica ulterior pe email.

Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea organizează în zilele de 7-8 martie la Sibiu, 21-22 martie la Râmnicu Vâlcea, cursul cu titlul „Întocmirea antemăsurătorilor, devizului general și devizelor de construcții”.

Participanților le va fi prezentat modul de întocmire corectă a antemăsurătorilor, a devizului general și devizelor pentru lucrările de construcții, cu trimitere la legislația în vigoare. Se vor discuta momentul, structurarea, forma antemăsurătorii, cantitățile de lucrări și corespondența cu proiectul, capitolele de cheltuieli ale devizului general.

Cursul va fi susținut de către Liliana Rusu, absolventă a Institutului de Construcții București, care în prezent activează în cadrul departamentului Tehnic-Ofertare, cu implicare în diverse proiecte din țară, precum: extinderea și remodelarea funcțională a sediului Universității Naționale de Arte București – actualizare proiect, 2017; lucrări de construcții, inclusiv organizare de șantier pentru proiectul de restaurare dedicat ansamblului brâncovenesc Potlogi – revizuire proiect, 2013; consolidarea, restaurarea și conservarea Arcului de Triumf, București – documente pe parcursul execuției, 2013.

Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea susține recunoașterea participării la cursurile de pregătire profesională pe care le organizează ca parte a formării stagiarilor în vederea obținerii dreptului de semnătură.

Cursul este gratuit pentru membrii Filialei Sibiu Vâlcea a O.A.R. cu condiția de a nu avea taxe neachitate (cotizație, taxa de administrare și funcționare filială, taxa de dovada) și pentru studenți. Pentru ceilalți participanți taxa este în valoare de 200 lei.

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, până cel târziu joi, 5 martie pentru cursul de la Sibiu, respectiv 19 martie pentru cursul de la Râmnicu Vâlcea.

Taxa de participare se va achita în contul filialei RO85 BRDE 330S V240 7301 3300, deschis la BRD Groupe Societe Generale, Sucursala Sibiu. Dovada plății se va trimite pe mail la filială pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Programul detaliat se va transmite participanților pe email.  Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea își rezervă dreptul de a modifica programul. Orice schimbare care poate surveni va fi anunțată prin intermediul canalelor proprii de comunicare și direct către persoanele înscrise la curs.

Cursul este deschis tuturor membrilor filialelor OAR Sibiu-Vâlcea dar și arhitecților care profesează în Sibiu fără a fi membri ai Filialei Sibiu-Vâlcea a OAR, precum și altor specialiști din domeniul construcțiilor (ex. structură, instalații etc.). Prin urmare, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul colaboratorilor dumneavoastră și alte persoane care ar putea fi interesate.

Înscrierea la curs se face completând formularul online publicat aici până cel târziu în data de 15 februarie 2019, ora 15.00.

Sperăm să ne revedem în număr cât mai mare!