Întâlnirea nr. 1 / 2021

 

Doriti să aflați ce înseamnă o casă eficientă energetic și care sunt cerințele din România (nZEB)?

mobil OARSBVL 7 mai 2021 REDIFUZARE CURS DPC STANDARD NZEB

Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea a organizat în data de 22 aprilie 2021, online prin intermediul platformei ZOOM Meeting, cursul  - Casa nZEB noua legislație pentru construcții din 2021.

Cursul a fost susținut de domnul Marius Șoflete, inginer constructor și proiectant specializat de case pasive și cofondatorul biroului de proiectare Inginerie Creativă. Toată experiența de proiectare și execuție acumulată a transpus-o în cursuri aplicate pe care le susține acum în parteneriat cu Ordinului Arhitecților din România și cu Institutul de Cercetare în Construcții din București.

Întrucât am avut solicitări din partea membrilor de a viziona înregistrarea cursului, în data de 07 mai, ora 16.00,  îl vom difuza, online prin intermediul platformei Zoom Meeting.

 

Înscrierea la vizionarea înregistrării cursului se face completând formularul online publicat aici până cel târziu în data de 05 mai, ora 16.00.

 

Participarea la vizionarea înregistrării cursului este admisă pentru membrii Filialei Sibiu Vâlcea a O.A.R. cu condiția de a nu avea taxe neachitate (cotizație, taxa de administrare și funcționare filială, taxa de dovada) și pentru participanții care au achitat taxa de curs.

 

Datele de acces vor fi trimise pe email celor înscriși în data de 06 mai 2021.

 

 


prima difuzare - Arhitectonic - Casa nZEB noua legislație pentru construcții din 2021, Nr. 1 / 22 aprilie 2021
share on