Întâlnirea nr. 6 / 2019

 

Cea de-a șasea dintre cele 8 întâlniri de dialog profesional pentru arhitectură și mediul construit ArhitecTonic programate pentru acest an care a avut loc în data de  07 noiembrie 2019, începând cu ora 14:00, în sala de conferințe din cadrul Bibliotecii Județene Vâlcea “ANTIM IVIREANUL”, str. Carol I, nr. 26, Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul a fost structurat pe două secțiuni:

14:00 – 16:00 Dezvoltare profesională continuă (DPC) – al treilea modul din cursul Legislația Construcțiilor, acesta fiind cursul cel mai solicitat în cadrul sondajului de identificare a preferințelor membrilor filialei privind cursurile și conferințele DPC din oferta OAR, realizat în martie 2018 (ales de către 60% dintre cei care ați răspuns chestionarului, conform graficului atașat). Având o durată de 8 ore, cursul va fi împărțit în 4 module a câte 2 ore fiecare, câte unul în fiecare dintre următoarele conferințe ArhitecTonic - DPC din acest an. 

Lector:  av. Marius VULCAN

 BUFET

 17:00 – 18:00 Prezentare Prezentare ghid de arhitectură pentru încadrarea în specificul rural ZONA VÂLCEA și ȚARA LOVIȘTEI – Ghidurile își propun să prezinte un set de reguli ușor de aplicat, cu exemple clare, care să faciliteze alegerea modelelor adecvate de către cei care vor să construiască în mediul rural. Obiectivul esențial al acestei serii de ghiduri este păstrarea spiritului așezărilor rurale din România și creșterea calității vieții în mediul rural, concomitent cu conservarea tradițiilor și a peisajului cultural existent. Toate acestea sunt privite ca resurse de bază pentru dezvoltarea durabilă a mediului rural.

Invitat: conf. Dr. arh. Lorin NICOLAE

Prezentare tehnică LINDAB – sisteme de acoperișuri fălțuite (renovări istorice) și a produselor Lindab Roca

PREZENTARE: Emil STIUCA - Director Vânzări Distribuție

Conferința a fost deschisă tuturor membrilor filialelor OAR Sibiu-Vâlcea, Hunedoara și Alba, dar și arhitecților care profesează în Sibiu fără a fi membri ai Filialei Sibiu-Vâlcea a OAR, precum și altor specialiști din domeniul construcțiilor (ex. structură, instalații etc.). Prin urmare, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul colaboratorilor dumneavoastră și alte persoane care ar putea fi interesate.

Următoarea conferință, conform calendarului, va avea loc în date de 12 decembrie 2019.


Galerie foto

share on