Arhitectura 6 – Ediția 2020

 

Avem plăcerea să vă informăm că Filialele OAR Mureș, OAR Brașov-Covasna-Harghita și OAR Sibiu-Vâlcea în urma participării la sesiunea de selecție, evaluare și acordare a finanțărilor nerambursabile pentru proiecte editoriale finanțate din timbrul arhitecturii a primit și în anul 2020 fonduri pentru organizarea proiectului cultural Bienala de Arhitectură ”Arhitectura 6 – Ediția 2020”.

Începând de astăzi până vineri, 14 august, orele 12, așteptăm să transmiteți proiectele dumneavoastră pentru preselecție la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evenimentul central al Arhitectura.6 este expoziția de arhitectură și premierea lucrărilor selectate de un juriu format din personalități recunoscute, atât din mediul nostru profesional, cât și din afara acestuia.

Arhitectura.6 continuă seria edițiilor de Bienale teritoriale organizate în trecut, dezvoltând un format integrat pentru cele trei filiale teritoriale OAR. Formatul evenimentului propune îmbogățirea și consolidarea expoziției concurs de tip Bienală prin integrarea expoziției concurs într-o serie de evenimente menite să promoveze importanța arhitecturii și să consolideze rolul arhitectului în comunitate.

Scopul evenimentului este, așadar, promovarea arhitecturii de calitate și generarea de discuții critice despre arhitectura recent construită.

Regulamentul ”Arhitectura 6 – Ediția 2020” care cuprinde informațiile necesare participării la concurs.

Regulamentul și calendarul sunt făcute în ipoteza că în septembrie nu vom avea probleme de izolare sau distanțare fizică datorate pandemiei. Dacă se vor impune măsuri de restricționare a circulației sau a adunărilor de mai multe persoane, vom modifica regulamentul și datele propuse, conform situației de sănătate națională.

Sperăm să nu fie cazul și să ne vedem sănătoși în toamnă.

 

www.arhitectura6.ro