Prezentarea tehnologiei BIODRY

Biodry articol

Reprezentanții BIODRY vă invită vineri, 26 februarie 2021, ora 14.30, la o prezentare a tehnologiei BIODRY. Prezentarea va avea loc la Casa Nicolae, str. Ocnei, nr. 30.

BIODRY este o tehnologie elvetiana concepută exclusiv pentru stoparea definitivă a cauzei umidității capilare din ziduri. Tehnologia este una pasivă și non invaziva ce înlătură cauza problemei după care zidurile se usucă și rămân uscate definitiv. Umiditatea capilară afectează în principal clădirile vechi care nu au o hidroizolație orizontală iar lipsa acesteia facilitează ascensiunea umidității, care apoi cauzează daune vizibile (descorojirea tencuielii, apariție de săruri, mucegai, miros neplăcut), dar și consecințe pentru sănătatea umană.

   

Participarea este deschisă tuturor celor interesați, în limita a 25 de locuri, iar înscrierea la prezentare se poate face completând chestionarul de la această adresă până în data de 25 februarie 2021, ora 16.00:

https://docs.google.com/forms

 

Menționăm faptul că cei care și-au exprimat interesul de a participa la prezentarea tehnologiei BIODRY, completând chestionarul transmis de Filială în data de 18 februarie, au prioritate.